PMU praktijk

Kapsalon Carolien verzorgd niet alleen op vakkundige manier uw kapsel. Maar ook hier kunt u terecht voor permanente make up. Carolien is gespecialiseerd in permanente make up en werkt met de allernieuwste technieken

Permanente make up is een behandeling waarbij d.m.v. kleine naaldjes pigment in de huid wordt ingebracht. U kunt bij Kapsalon Carolien terecht voor Cosmetische pigmentatie en vorm- en kleurcorrecties.

Permanente make up is geschikt voor elke man of vrouw die er verzorgd uit wil zien.

Permanente make-up is de ideale oplossing voor jou als je:

 • Moeite hebt met opmaken of weinig tijd hebt voor het aanbrengen van make-up
 • Geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer hebt
 • Contactlenzen draagt
 • Allergisch bent voor make-up
 • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
 • Smalle lippen en/of vage lip contour hebt
 • Er altijd perfect verzorgd uit wil zien
 • Alopecia hebt
 • Door chemokuren geen wenkbrauwen en/of wimpers meer hebt.

Hoe werkt permanente make-up?

Bij het aanbrengen van permanente wenkbrauwen wordt er een kleurpigment in de bovenste laag van de huid aangebracht. Om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te laten lijken werken wij met met verschillende methodes. Door middel van de hairstroke methode worden er dunne haartjes in de bestaande wenkbrauw geschetst.  Een andere techniek is de ombre techniek, waarbij de pigmentkleur op de huid van donker naar licht aangebracht wordt. Geen enkele wenkbrauw is hetzelfde. Carolien werkt daarom altijd met een uitgebreide intake waarin we kennis maken, de kleur en de vorm van de wenkbrauw bepalen en andere wensen bespreken. We werken met geavanceerde apparatuur en pigmenten, goedgekeurd door de GGD.

We bouwen de wenkbrauw op

Om je wenkbrauwen zo mooi en natuurlijk mogelijk te houden, kom je gemiddeld een keer per jaar terug voor een touch up behandeling. Permanente make-up zal, anders dan bij een tatoeage, lichtelijk vervagen. Wij werken met verschillende technieken en kleurpigmenten. Tijdens de touch up gaan we uitgebreid kijken naar de wenkbrauw en stemmen we samen af wat het nodig heeft.

Voor iedereen de perfecte wenkbrauw

Wij volgen jaarlijks nieuwe masterclasses om zo onze techniek en kennis te verbreden en verbeteren. Wij werken met verschillende technieken die ook mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden, afhankelijk van jouw wensen;

 1. Hairstroke methode
 2. Ombre brows
 3. 3d methode
 4. Powder brows

Als je van nature weinig wenkbrauw haartjes hebt, kun je kiezen voor de hairstroke methode. Hierbij schetsen we flinterdunne haartjes tussen de bestaande wenkbrauwtjes. Hierdoor wordt de wenkbrauw op een natuurlijke manier opgevuld. Heb je van jezelf een wat mooie vorm wenkbrauw, maar wil je deze extra geaccentueerd? Dan kun je kiezen voor de ombre/powder brow. Door deze schaduwtechniek creëren we een mooi poedereffect die de wenkbrauw in zijn geheel opvult waardoor de wenkbrauw meer volume krijgt.

 

Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende intake bij ons in de praktijk.  U kunt dan met ons kennismaken, we bespreken uw wensen en kunnen ter plekke passend advies geven over de techniek en de kleur. Vul het contactformulier in om een afspraak voor een intakegesprek te maken of u neemt telefonisch contact met ons op.